• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Avís Legal                                                                 Política de Privacitat

© 2019 by Besalux

November 8, 2019

Josep Janer Munells, Badalona 1963, fotògraf amateur i veí d’Olot des de fa pocs anys, presenta RECONVERSIÓ, una mostra del seu treball al hall de l’Hospital d’aquesta mateixa ciutat que inaugurarà el 12 de novembre a les 19,30h i es podrà veure fins a l’11 de desembre...

September 8, 2019

Durant la Festa Major de Besalú comptarem amb la presentació del llibre de Tino Soriano: Ayúdame a mirar i una restrospectiva de la Garrotxa de finals de segle. Coneix una mica més al nostre fotògraf convidat

July 16, 2019

Més de 80 persones varen assistir a la 7a tertúlia entre fotògrafs de l'associació Besalux amb el reconegut foto reporter de natura Pere Soler

July 10, 2019

Soler, no deixa indiferent davant del seu treball com a foto-reporter de natura en que recrea una combinació d’art, les millors llums i moments idonis amb una premissa de bellesa i consciencia ecològica.

May 11, 2019

Met Pujol serà el fotògraf convidat a una nova edició de les tertúlies. Multidisciplinar i apassionat ens presentarà el seu treball.

Convoquem la 3a sortida fotogràfica a Sant Llorenç de Sous per experimentar amb la tècnica de Light painting, Coneix tots els detalls.

March 1, 2019

Anaïs Cassez, fotògrafa i filla del nostre fotògraf convidat ens apropa a la vida i interessos del seu pare i ens explica els seus propis projectes.

February 24, 2019

Jean Paul Cassez químic i fotògraf submarí obrirà les tertúlies entre fotògrafs de 2019 a Besalú explicant-nos les seves passions i els trucs clau per aquesta disciplina fotogràfica.

El fotògraf argentí Marcelo Caballero presenta el seu llibre Legenda Gerundae a Girona dedicat a la ciutat de Girona. Besalux col·labora com a mecenes i t'expliquem el seu treball.

L’Associació fotogràfica Besalux convoca una nova trobada en un espai obert a compartir inquietuds.

Tindrà lloc el proper dilluns, 5 de novembre a Can Tenas (carrer, Portalet, 7) de Besalú a les 20h.

Amb una periodicitat bimensual l’entitat es mou per consolidar un punt...

Please reload

Futures entrades
Entrades recents
Please reload

Archivo
Please reload

Busca per etiquetes
Please reload

Ens pots seguir