top of page
Search
  • Teresa Barceló

Cloenda de l’exposició col·lectiva de fotografia

El passat 19 de setembre va finalitzar la sisena Exposició Col·lectiva de fotografia de Besalux ubicada a l’antic hospital de St. Julià i composta íntegrament pels treballs dels socis de l’associació.


Cal remarcar els dos discursos de la inauguració: el primer pronunciat pel president de l’associació Salvador Buch que va presentar la nova Junta de Besalux i la seva voluntat de continuar la tasca realitzada per l’anterior, així com el desig d’obrir noves línies de treball. Tot seguit, va presentar l'exposició d’enguany que es reparteix en dues mostres: Nits de Circ i tema lliure.

El segon discurs pronunciat pel director de Nits de Circ, Genis Matabosh que va felicitar els fotògrafs pel nivell artístic i tècnic de les obres presentades.


La bona acollida del públic cap els treballs dels socis de Besalux ens anima a seguir treballant per millorar, edició rere edició, aquesta exposició que ja s’està convertint en un clàssic de la Festa Major.


Entre tots els visitants es va sortejar una fotografia a triar entre les que estaven exposades de tema lliure. La guanyadora va ser Agustina Gayolà que va escollir una fotografia de Xavi Lagares que va ser entregada pel president de l’associació Salvador Buch el dijous 30 de setembre.


Us deixem amb una galeria de fotografies de l'abans, durant i després de l'exposició fotogràfica. L'autoria de les imatges són de Toni Duran, David Riera i Vadó Buch.
65 views0 comments

Comments


bottom of page