• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Avís Legal                                                                 Política de Privacitat

© 2019 by Besalux

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Fotografies d’ensomni sota un arc del segle XII

July 16, 2019

Hi ha millor manera de trencar la rutina d’un dilluns laboral al vespre?

 

Des de Besalux i de la mà del fotògraf Pere Soler vam fer el nostre gatge i més de 80 persones van acceptar el desafiament el passat dia 15 de juliol.

 

Fotografies d'en Josep Janer i Vado Buch

 

Una nova edició de “Tertúlies entre Fotògrafs” va tenir lloc a l’antic hospital de Sant Julià on el nostre fotògraf convidat ens va portar a fer un recorregut per mig món amb les seves fotografies de viatges i natura.

 

Més d’una dècada de treball plenes d’anècdotes, esforç, passió, altes dosis de paciència, vols arriscats en avioneta, punts de vista inusuals, nits d’estrelles, aurores boreals, baobabs, constància. Tot per mostrar-nos unes imatges pures en les que la manipulació fotogràfica queda fora de lloc.

 

Una manera de mostrar-nos la bellesa del nostre planeta: els meandres dels rius, els forats dels llacs, les flors esclatant en la neu, la boira, les albades, el dibuix de les onades, les explosions dels volcans, els contrallums o les interminables dunes.

 

Perdoneu-me si me’n vaig a la lluna prodigant-me en inputs poètics però en Pere Soler provoca i evoca emocions a cada imatge. Ens desperta un sentiment de protecció davant del món que ens envolta i provoca fúria davant de la por a perdre l’essència de la nostra terra.     

 

En Pere Soler ha vist reconegut el seu treball i ha estat guardonat en nombrosos premis.  Un merescut reconeixement al seu treball que des de l’associació volem sumar explicant-vos que hem conegut a un fotògraf proper, que ha col·laborat per presentar-vos la nostra agrupació a tots els amants de la imatge.

 

És així que recollim el testimoni per treballar, per donar a conèixer, aprendre, transmetre, fer pinya, créixer envers d’un objectiu: posar en valor aquest meravellós art que es diu: FOTOGRAFIA.

 

Moltes gràcies Pere Soler!  Desitgem per molts anys que continuïs el teu bagatge portant-nos per la teva visió única del que ens envolta.