top of page
Search
  • Besalux

1r Curs Iniciació a la Fotografia

FEBRER-MARÇ 2020

Com associació ens ha arribat l’interès i necessitat de molts de vosaltres que voleu aprendre les bases de la fotografia digital, podem anunciar-vos que, per fi, acabem de concretar el curs d’iniciació!

Aquest curs serà impartit per Francesc Molina, fotògraf i soci de Besalux des dels seus inicis, i familiaritzat amb la pedagogia de la tècnica fotogràfica. La ideologia i l’objectiu de la nostra associació no son només fer sortides i exposicions sinó també transmetre i intercanviar coneixements.

Per tant, en nom de tots els socis (i futurs socis!) podem dir que estem molt satisfets de comptar amb una persona com Francesc que vulgui fer-se càrrec d’aquest primer curs.





QUÈ HEU DE SABER SOBRE EL CURS?

El que s’ha de saber primer de tot és que aquest curs està obert a tothom!

Es farà en 4 sessions de 2 hores, de 20h a 22h. Un total de 10 hores. Una sortida al final del curs.

Lloc: Can Tenas al carrer Potalet de Besalú.

Les places són limitades.


Primera sessió: dimarts 25 de febrer a les 20h Tècnica de la càmera.

Segona sessió: dimarts 03 de març a les 20h Exposició i enfocament.

Tercera sessió: dimarts 10 de març a les 20h Composició de la imatge.

Quarta sessió: dimarts 17 de març a les 20h  Retoc i edició.

Sortida: Dissabte 21 de març: lloc i horari es decidiran entre tots.


PER QUÈ ÉS IMPORTANT FER UNA SORTIDA?

La sortida és la cirera en el pastís!

Encara que aquest curs vulgui ser teòric i pràctic alhora, no hi ha millor manera d’aplicar i entendre la teoria que fent un treball de terreny! Tindrem la satisfacció de comprovar quant hem après durant el curs i la alegria de compartir aquest temps amb companys fotògrafs!


QUIN TIPUS DE CÀMERA NECESSITO PER FER EL CURS?

El curs està previst per càmeres digitals de tot tipus però és preferible portar una càmera que accepti configuracions manuals. No cal portar res més. El trípode serà útil per el dia de la sortida.


QUANT COSTA EL CURS?

El curs és gratuït pels socis!

Pels no socis, el preu és de 30€

En cas que vulguis fer-te soci de Besalux no dubtis en contactar.


TENS GANES D'ACOMPANYAR-NOS?

Si no ets soci pots fer el  pagament a travès d'aquest botó on aniràs a la plataforma segura de Paypal.






L'Associació per motius d'organització pot suspendre el curs. En aquest cas retornarà l'import íntegre del curs. Un cop fet el pagament i l'alumne no pugui assistir només es tornaran el diners (restant les comissions generades pel banc) per causes de força major.


Les dades de caràcter personal seràn recollides d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de persones físiques en el que respecte al tractament de dades personals i la lliure circulació de les mateixes.Posem en el vostre coneixement que les dades es troben emmagatzemades en un fitxer propietat de l’Associació Besalux. D’acord amb la anterior llei, teniu dret a exercir el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició, i portabilitat de manera totalment gratuïta mitjançant l’adreça electrònica besaluxphoto@gmail.com.



215 views0 comments
bottom of page