top of page
Search
  • Laura R. Grau

Benvinguts a la IV Exposició Col·lectiva de Fotografia de Besalú


Semblava que era ahir quan van seure en una terrassa tres persones que en un principi no tenien res a veure entre nosaltres. Tres generacions amb una manera de viure totalment diferent però amb una inquietud comuna: la passió per la fotografia i l’emoció que despertava en cadascú.

Ara ja han passat quatre anys i l’objectiu de recuperar per la Festa Major de Besalú la històrica mostra fotogràfica, iniciada pel Centre Excursionista del municipi des de feia més de 25 anys, ha estat consolidat.

La febre digital pel món de la imatge l’hem substituït per recuperar la imatge impresa i portar-la a les sales. Un nou repte pel fotògraf que ha de mostrar el seu treball en paper i que implica nous coneixements tècnics per poder transmetre al visitant emocions i un viatge cap a la bellesa.

Altres edicions de l'Exposició Col·lectiva de Besalú

III Exposició Col·lectiva de Fotografia de Besalú. Autoria: Nathan Deregnieaux

Enguany hem convidat al fotògraf professional Esteve Serra Sabaté que ens presentarà el seu darrer treball: Caminant per l’Altra Garrotxa. Un recull d’impressions que ens presentarà una imatge emotiva de les poques persones que hi viuen i/o els seus paisatges. Un entorn que capta l’essència del significat del nom de la comarca. Pels que no el coneixeu “La Garrotxa és terra aspra i de mala petja”.

Esteve serà el encarregat de donar el tret de sortida a l’exposició el proper dijous, 20 de setembre a les 20h a l’antic Hospital de Sant Julià. Ens sentim especialment orgullosos perquè Serra, en breu, publicarà un llibre sota el mateix nom que recollirà aquestes i fotografies inèdites. No us perdeu aquest esdeveniment.

Exposició d'orles Escola Salvador Vilarrasa de Besalú

De forma paral·lela, a l’exposició, es veuran fotografies antigues de Besalú. Un Besalú antic, ferm, que ens mostraran els canvis de dècades passades i que han estat cedides pel Centre de la Imatge de la Diputació de Girona (INSPAI). Entitat que està al nostre costat oferint-nos un constant assessorament que ens fa créixer com associació.

Detall de Exposició Fotogràfica 2017 a Besalú.

Autoria: Nathan Deregnieaux

Enguany tornem a presentar una mostra del treball de vuit fotògrafs de diferents nacionalitats però residents a la província de Girona. Una barreja d’estils i personalitats que ens portaran a diferents països i sentiments.

Exposició Fotogràfica a l'antic Hospital de Sant Julià de Besalú

Parlem d’en Met Pujol Viñolas, la Sandra Alemany Sanz, en Xavier Lagares Puig, la Marie-Noëlle Marange, en Joan Pau Cassez Collignon, l’Anaïs Cassez Porquet, l’Amparo Velasco Calzón i la Laura R. Grau.

Mostra fotogràfica a l'antic Hospital de Sant Julià de Besalú. Autoria: Nathan Deregnieaux

 

Recordeu que tots esteu convidats a la inauguració el proper dijous, 20 de setembre de 2018 a les 20h a l’antic Hospital de Sant Julià de Besalú.

L’exposició es podrà visitar del 21 al 24 de setembre de les 11 a 13h i de les 17 a 20h.

 

95 views0 comments
bottom of page