top of page
Search
  • Laura R. Grau

Fotografies d’ensomni sota un arc del segle XII


Hi ha millor manera de trencar la rutina d’un dilluns laboral al vespre?

Des de Besalux i de la mà del fotògraf Pere Soler vam fer el nostre gatge i més de 80 persones van acceptar el desafiament el passat dia 15 de juliol.

Fotografies d'en Josep Janer i Vado Buch

Una nova edició de “Tertúlies entre Fotògrafs” va tenir lloc a l’antic hospital de Sant Julià on el nostre fotògraf convidat ens va portar a fer un recorregut per mig món amb les seves fotografies de viatges i natura.

Més d’una dècada de treball plenes d’anècdotes, esforç, passió, altes dosis de paciència, vols arriscats en avioneta, punts de vista inusuals, nits d’estrelles, aurores boreals, baobabs, constància. Tot per mostrar-nos unes imatges pures en les que la manipulació fotogràfica queda fora de lloc.

Una manera de mostrar-nos la bellesa del nostre planeta: els meandres dels rius, els forats dels llacs, les flors esclatant en la neu, la boira, les albades, el dibuix de les onades, les explosions dels volcans, els contrallums o les interminables dunes.

Perdoneu-me si me’n vaig a la lluna prodigant-me en inputs poètics però en Pere Soler provoca i evoca emocions a cada imatge. Ens desperta un sentiment de protecció davant del món que ens envolta i provoca fúria davant de la por a perdre l’essència de la nostra terra.

En Pere Soler ha vist reconegut el seu treball i ha estat guardonat en nombrosos premis. Un merescut reconeixement al seu treball que des de l’associació volem sumar explicant-vos que hem conegut a un fotògraf proper, que ha col·laborat per presentar-vos la nostra agrupació a tots els amants de la imatge.

És així que recollim el testimoni per treballar, per donar a conèixer, aprendre, transmetre, fer pinya, créixer envers d’un objectiu: posar en valor aquest meravellós art que es diu: FOTOGRAFIA.

Moltes gràcies Pere Soler! Desitgem per molts anys que continuïs el teu bagatge portant-nos per la teva visió única del que ens envolta.

120 views0 comments
bottom of page