top of page
Search
  • Teresa Barceló

6a Exposició Col·lectiva de Fotografia de Besalú -2021-

Updated: Sep 21, 2021



Besalux celebrarà la sisena edició de l’Exposició Col·lectiva de la Festa Major de Besalú. i, després d'un any sense haver pogut organitzar-la, per culpa de la pandèmia, volem més que mai, continuar amb aquest tradicional esdeveniment artístic.

Enguany l’exposició ubicada a l'antic hopital de Sant Julià serà composta, íntegrament pels treballs dels socis de Besalux amb dues temàtiques : El 50% amb fotografies de les Nits de Circ i l’altra 50% de tema lliure.

Agraïm a l’ajuntament la col·laboració i el suport que ens ha donat fins ara i

esperem continuar en els propers anys amb el treball fet fins ara del que estem molt orgullosos.


Agraïm també a Circusland Fondation i al seu president Genís Matabosch la possibilitat d’haver pogut assistir al espectacle com a fotògrafs i haver-nos permès fer un reportatge prou interessant part del qual, es objecte d’aquesta exposició.


L'exposició donarà obertura a la Festa Major de la Vila Comtal i s'inaugurarà el 16 de setembre a les 19,45h de la mà del mateix Genis Matabosch. Es podrà visitar del 17 i 18 de setembre de les 11 a 13h i de 17 a 20h i el 19 de setembre d'11 a 13h. Entre tots el visitants es sortejarà una fotografia i es coneixerà el guanyador el darrer dia de la mostra.


Us deixem una petita mostra de les fotografies a Nit de Circ en aquesta galeria.




64 views0 comments
bottom of page