top of page
Search
  • Francesc Molina

Curs de fotografia 2021

Després de la travessia del desert que ha representat la recent pandèmia, ha arribat l’hora de recuperar les activitats presencials i, en especial, els cursos que organitza Besalux.


En la darrera ocasió, l’anterior junta va confiar en mi la realització del curs d’iniciació per a nous socis. Va ser una gran satisfacció poder col·laborar amb aqueta entitat i aportar el meu granet de sorra en la seva arrancada com a associació fotogràfica.


Han passat els mesos, la junta s’ha renovat, i aquesta vegada m’han donat la oportunitat de gestionar els cursos que organitza el club, com a vocal responsable de la formació. Una vegada més, estic molt content per la confiança que han dipositat en mi.


Per als que em coneixeu i pels que no, vull que sapigueu que els cursos que m’agraden son els que s’aprèn i es passa una bona estona alhora. Penso que la fotografia és un món lliure, on s’hi val qualsevol estil o modalitat i que “totes les càmeres van al cel”


Començarem amb el curs general amb els temes més importants, per a continuar amb un programa d’activitats de formació que us anunciarem properament, segons la disponibilitat de professors i instal·lacions.


Seguidament us passo la informació del curs.


Salut i bona llum,


Francesc MolinaQUÈ HEU DE SABER SOBRE EL CURS?

El que s’ha de saber primer de tot és que aquest curs està obert a tothom!

Es farà en 4 sessions de 2 hores, de 20h a 22h. Un total de 8 hores. Una sortida al final del curs.

Lloc: Can Tenas al carrer Potalet de Besalú.

Les places són limitades.


Primera sessió: dimarts 05/10 a les 20h Controls de la càmera.

Segona sessió: dimarts 12/10 a les 20h Exposició i enfocament.

Tercera sessió: dimarts 19/10 a les 20h Composició de la imatge.

Quarta sessió: dimarts 28/10 a les 20h Retoc i edició.

Sortida: Dissabte 06/11: lloc i horari es decidiran entre tots.


PER QUÈ ÉS IMPORTANT FER UNA SORTIDA?

La sortida és la cirera en el pastís!

Encara que aquest curs vulgui ser teòric i pràctic alhora, no hi ha millor manera d’aplicar i entendre la teoria que fent un treball de terreny! Tindrem la satisfacció de comprovar quant hem après durant el curs i la alegria de compartir aquest temps amb companys fotògrafs!


QUIN TIPUS DE CÀMERA NECESSITO PER FER EL CURS?

El curs està previst per càmeres digitals de tot tipus però és preferible portar una càmera que accepti configuracions manuals. No cal portar res més. El trípode serà útil per el dia de la sortida.


QUANT COSTA EL CURS?

El curs és gratuït pels socis!

Pels no socis, el preu és de 30€

En cas que vulguis fer-te soci de Besalux o tinguis alguna consulta, no dubtis en contactar.


TENS GANES D'ACOMPANYAR-NOS?

Si no ets soci pots fer el pagament a travès d'aquest botó on aniràs a la plataforma segura de Paypal.


HAS DE SABER.

L'Associació per motius d'organització pot suspendre el curs. En aquest cas retornarà l'import íntegre del curs. Un cop fet el pagament i l'alumne no pugui assistir només es tornaran el diners (restant les comissions generades pel banc) per causes de força major.


Les dades de caràcter personal seràn recollides d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de persones físiques en el que respecte al tractament de dades personals i la lliure circulació de les mateixes.Posem en el vostre coneixement que les dades es troben emmagatzemades en un fitxer propietat de l’Associació Besalux. D’acord amb la anterior llei, teniu dret a exercir el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició, i portabilitat de manera totalment gratuïta mitjançant l’adreça electrònica besaluxphoto@gmail.com.83 views0 comments

Comentários


bottom of page