top of page
Search
  • Anna Tarrès

Disfrutar, Compartir, Aprendre

El proper dijous, 3 de juny a les 21h oferim un nou Webilux en que conversarem d'una forma distesa amb el Pep i el seu treball. Si esteu interessats en participar podeu demanar-nos per correu les dades de connexió de Zoom a besaluxphoto@gmail.com.

Una mica més sobre el Pep

Josep Mª Perostes, El Pep. Nascut a Manresa l’any 59. Pare de família. Mecànic de màquines recreatives

Membre de la secció de Foto Art de Manresa des de l’any 2007 i membre de la Federació Catalana de Fotografia.

INSTAGRAM: el_pep

La seva principal afició era la de radioaficionat, on va veure que li agradava la fotografia, quant feien alguna sortida amb els companys, que portaven càmeres fotogràfiques, on hi va posar un especial interès, i d’aquí va néixer una altre afició, una afició que hores d’ara se li ha convertit com una companya de vida.

En Pep, no ha fet cap curs de fotografia, és autodidacta, ha après dels seus companys i per internet.

Té com a referents, el fotògraf de viatges, el colombià, John Quintero i per retrat i de àmbit local Jon Hernández .

La seva especialitat és el retrat i la foto detallista. La foto la fa molt a l’aire lliure, utilitza poc l’estudi.

La seva primera càmera analògica reflex la va tenir l’any 1983, com a simple aficionat, i l’any 1987 va viatjar a Egipte, amb una de les primeres autofocus analògiques de l’època, on ja es va introduir de ple a la fotografia, i fins el 2006, que va tenir la seva primera càmera digital, en el viatge a Jordània.

És una persona viatgera, Egipte, Marroc, Tunísia, Jordània, Romania, Escòcia, però on realment va disfrutar, fotogràficament, va ser a Cambotja i Birmània, l’any 2006.111 views0 comments

Comentarios


bottom of page