top of page
Search
  • Laura R. Grau

L’Exposició Col·lectiva de Fotografia de Besalú presentarà el llibre fotogràfic “L’Altra Garrotxa”


El fotògraf garrotxí, Esteve Serra obrirà les portes de la mostra organitzada per l’associació Besalux.

Una quarta edició s’està coent per oferir un espai que acollirà el treball de diferents fotògrafs d’arreu d’Europa durant els dies de la Festa Major de Besalú que tindrà lloc del 20 al 24 de setembre.

Seguint fidel a anys anteriors l’associació Besalux pretén apropar el món de la imatge a les sales. Segons l’entitat el fet de buscar la impressió al paper ajuda a recuperar, consolidar i crea un compromís de qualitat final diferent al món digital en el que estem immersos. Al mateix temps ajuda, sobretot a joves fotògrafs, a tenir un espai on mostrar la seva empremta ja que no és una tasca fàcil avui en dia.

Enguany comptarà, com a fotògraf professional convidat, amb l’Esteve Serra que mostrarà el seu darrer treball i presentarà el treball “L’Altra Garrotxa”.

Autoria Esteve Serra

Un projecte que va començar fa 4 anys i segons les paraules d’en Serra: “És el més extens i profund que he fet fins ara. Una proposta en que he intentat aconseguir un retrat actual de l’Alta Garrotxa des d’un punt de vista etnogràfic. Una gran experiència en la que he visitat moltíssimes cases i famílies molt diverses entre elles, que configuren aquesta Altra Garrotxa. Un recull que espero agradi als garrotxins i del que estic segur que molts es sorprendran”

Autoria i retrat d'Esteve Serra

Serra, amb dècades d’experiència en el camp de la fotografia documental, ens explica que busca el moment o enquadra adequat des de la seva perspectiva intentant explicar un fet o una història. Una tasca en que cada foto del reportatge correspongui a un concepte o emoció diferent.

Aquesta exposició col·lectiva es situarà a l’antic hospital de Sant Julià i guanya força amb la unitat del treball de diferents artistes.

Sala de l'antic Hospital de Sant Julià (Besalú). Autoria Nathan Deregnieaux

Besalux té oberta la convocatòria per presentar fotografies fins al 31 de juliol. Podeu trobar totes les bases de participació l'exposició col·lectiva de Besalú

L’associació constituïda des de fa un any pretén sumar iniciatives amb altres entitats i ja en poc temps es coneix per oferir exposicions de forma continuada. Al mateix temps, de forma periòdica, organitza tertúlies entre fotògrafs. Un indret per compartir i debatre sobre aquesta inquietud que, per a molts, dedicar-se de forma professional se ha convertit en un concepte romàntic.

59 views0 comments

Comments


bottom of page