top of page
Search
  • Anna Tarrès

La fotografia literària inaugura els nostres seminaris en línia

Marie-Noëlle ens guiarà per posar per escrit el que hi ha i no es veu en una fotografia de la que crearem una o varies històries.


Per participar del taller haureu de triar una fotografia especial que us inspiri i enviar-la a besaluxphoto@gmail.com abans del 26 de març.


 

                                                                                                                                 Fotografia Marie Noëlle Marange
Fotografia Marie Noëlle Marange

Material pel taller: Foli i bolígraf o llapis

Data: dissabte, 27 de març

Hora: 10h del matí

Duració: 90 minuts

Plataforma: On-line

Places limitades.

Per conèixer les dades de connexió envia'ns un correu electrònic.


 

Coneix a la nostra ponent

Marie Noëlle Marange és filòloga, professora i traductora de francès. Professions que ha desenvolupat més enllà de les normes clàssiques i han ajudat als seus alumnes a estimular una creativitat i sensibilitat pròpies.

Nascuda a París, va venir a Barcelona quan tenia 24 anys treballant com a professora de francès i docent de tallers d’escriptura. Des de 1980 viu a Besalú (Girona).

Ha impartit formació d’aquesta llengua a empreses dedicades a l’exportació, compaginant aquesta tasca amb la creació de multitud d’activitats literàries amb la finalitat de poder despertar la imaginació i la llibertat de paraula. Activitats que ha dirigit a tot tipus de públic.

Taller on-line Fotografia Escrita de Marie Noëlle Marange
Retrat de Marie Noëlle Marante

Fa 10 anys va fundar l’Associació Entretemps, organització sense ànim de lucre que ha creat i treballa actualment en un projecte per a persones en risc d’exclusió social i amb necessitats especials.

Des de l’edat de 14 anys, la seva gran passió és la fotografia i degut a la seva trajectòria professional l’ha dirigit cap a la

part literària. Ella ens explica: -“Cada fotografia té una història, una part és la que ens mostra i una altra part està amagada. Aquesta part oculta ens fa preguntar-nos que és el que ha passat abans i el que passarà després”

Marie Noëlle és membre fundadora de l’Associació fotogràfica Besalux



151 views3 comments
bottom of page