top of page
Search
 • Anna Tarrès

La fotografia literària inaugura els nostres seminaris en línia

Marie-Noëlle ens guiarà per posar per escrit el que hi ha i no es veu en una fotografia de la que crearem una o varies històries.


Per participar del taller haureu de triar una fotografia especial que us inspiri i enviar-la a besaluxphoto@gmail.com abans del 26 de març.


 

                                                                 Fotografia Marie Noëlle Marange
Fotografia Marie Noëlle Marange

Material pel taller: Foli i bolígraf o llapis

Data: dissabte, 27 de març

Hora: 10h del matí

Duració: 90 minuts

Plataforma: On-line

Places limitades.

Per conèixer les dades de connexió envia'ns un correu electrònic.


 

Coneix a la nostra ponent

Marie Noëlle Marange és filòloga, professora i traductora de francès. Professions que ha desenvolupat més enllà de les normes clàssiques i han ajudat als seus alumnes a estimular una creativitat i sensibilitat pròpies.

Nascuda a París, va venir a Barcelona quan tenia 24 anys treballant com a professora de francès i docent de tallers d’escriptura. Des de 1980 viu a Besalú (Girona).

Ha impartit formació d’aquesta llengua a empreses dedicades a l’exportació, compaginant aquesta tasca amb la creació de multitud d’activitats literàries amb la finalitat de poder despertar la imaginació i la llibertat de paraula. Activitats que ha dirigit a tot tipus de públic.

Taller on-line Fotografia Escrita de Marie Noëlle Marange
Retrat de Marie Noëlle Marante

Fa 10 anys va fundar l’Associació Entretemps, organització sense ànim de lucre que ha creat i treballa actualment en un projecte per a persones en risc d’exclusió social i amb necessitats especials.

Des de l’edat de 14 anys, la seva gran passió és la fotografia i degut a la seva trajectòria professional l’ha dirigit cap a la

part literària. Ella ens explica: -“Cada fotografia té una història, una part és la que ens mostra i una altra part està amagada. Aquesta part oculta ens fa preguntar-nos que és el que ha passat abans i el que passarà després”

Marie Noëlle és membre fundadora de l’Associació fotogràfica Besalux151 views3 comments

3 Comments


lrgrau
Mar 21, 2021

Il•usionada per aquesta gran iniciativa!!!


Like

Met Pujol
Met Pujol
Mar 20, 2021

Bona feina. Ja hi ha ganes de webilux...

Like

vadobuch
Mar 20, 2021

Felicitatssssssssssssssssss, molt bona feina a les dues, estem ensiosos per fer el taller. Gràcies. Molt bona tarda de dissabte.

Like
bottom of page