top of page
Search
  • Josep Janer

Webilux amb en Pep Sau

El proper dimecres 29 de setembre ens acompanyarà un nou fotògraf als nostres particulars Webilux. El seminari on-line tindrà lloc a les 20h i per poder accedir només ens hauràs d'enviar un correu electrònic solicitant-nos les dades de connexió.


El nostre ponent és en PEP SAU VILARRASA nascut a Olot l'any 1963.


Creatiu, perseverant, inquiet, metòdic, expressiu, fugint sempre dels tòpics i de formació autodidacte combina la fotografia i les intervencions visuals i plàstiques. Procedent de la fotografia artística les seves creacions s’han anat despullant fins a arribar a una simplicitat propera al minimalisme, cap a la recerca de la «obra pura» amb pocs elements però de gran complexitat formal, temàtica i conceptual.


Ha cursat tallers i seminaris de fotografia a Girona i Barcelona, també ha estat el fotògraf encarregat de documentar els festivals Danza Trayectos i Lluèrnia. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a Olot, Vic, Girona, Figueres, Barcelona, Huesca, Tournefeuille, Perpinyà, České Budějovice, Zagreb, Madrid, Sant Sebastià i Medellín.


Col·labora en publicacions nacionals i internacionals d’arquitectura, paisatge i antropologia, Les seves fotografies serveixen per il·lustrar llibres, cartells, revistes, webs … i per decorar espais públics i privats. Realitza xerrades i conferències periòdicament tant a escoles com a centres d’art.


La seva obra està al fons de la Fundació Banc de Sabadell, al Museu de la Garrotxa i al museu d’Història de Girona.


Paral·lelament, és el fotògraf oficial de RCR Arquitectes i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, col·labora amb l’Observatori del Paisatge de Catalunya i amb associacions sense ànim de lucre portant a terme projectes fotogràfics a nivell local i internacional a l’Àfrica.


Podreu saber més d'ell i accedir a una fantàstica galeria del seu treball a Pep Sau.net


50 views0 comments

Comments


bottom of page