top of page
English

INFORMACIONS GENERALS PER ALS EXPOSITORS

 

 

QUI SOM?

L’Associació Besalux és una entitat sense ànim de lucre que apropa el món de la fotografia a tots els públics en totes les seves vessants artístiques, culturals, educatives i històriques.

 

LA PROPOSTA

Volem donar-vos la benvinguda a Besalux, el primer mercat fotogràfic internacional de segona mà.  Un espai que posa a l’abast de tots els públics tot tipus de material relacionat amb la fotografia ja sigui de segona mà o col·leccionisme tant analògic com a digital. Una proposta en que comptem amb tot el suport de l'Ajuntament de Besalú i Jay & Jay's (Antic & Vintage).

 

DATA I LLOC

El mercat tindrà lloc el dia 1 de maig de 2020 a la població de Besalú (Girona)

 

HORARIS

  • MERCAT: El mercat s’obrirà al públic de 10 a 20h

  • MUNTATGE: El dia 1 de maig de 8 a 9,30h

  • DESMUNTATGE: a partir del tancament al públic

 

INSTAL·LACIONS

El mercat tindrà lloc al pavelló poliesportiu de Besalú al Passeig Francesc Cambó, 4.  El recinte comptarà amb una petita zona de bar amb refrigeri lleuger.

L’esdeveniment també comptarà amb exposicions en diferents espais de la Can Llaudes. L’accés es troba al Prat de Sant Pere.

Sota la vostra responsabilitat l’organització obrirà el pavelló poliesportiu on es podrà deixar el material el dia anterior. L’horari de descarrega serà el dia 30 d’abril de 18 a 20,30h. El dia 1 de maig s'obriran les portes a les 8,00h a fi de poder muntar les parades.

 

PREUS

La inscripció bàsica és de 50€ que inclou una taula de 80x180cm, roba per cobrir-la i dues cadires. Aquest preu inclou dinar per dues persones i dues acreditacions. Cada taula extra tindrà un import de 10€.

L’entrada per al visitant al mercat tindrà un cost de 2€.

 

APARCAMENT

Els expositors comptaran amb un aparcament reservat a prop del mercat i una zona de càrrega i descarrega.

 

DIFUSIÓ

L’organització realitzarà difusió de l’esdeveniment en publicacions especialitzades, premsa escrita i on-line, blocs, xarxes socials, cartellera i flyers i pàgina web pròpia.

Reglament i

inscripció

Expositors

Formulari

d'inscripció

Expositors

Com arribar-hi

Allotjament

Contacte

bottom of page