top of page

REGLAMENT – BESALUX- MERCAT DE MATERIAL FOTOGRÀFIC DE SEGONA MÀ

 

L’Associació Besalux amb l’Ajuntament de Besalú us presenten el proper 1 de Maig de 2020 el Mercat Internacional Fotogràfic de segona mà a la població de Besalú de la província de Girona.

Aquesta iniciativa permetrà posar a l’abast de tots els públics tot tipus de material relacionat amb la fotografia ja sigui de segona mà o col·leccionisme tant analògic com a digital.

Es necessari l'Acrobat Reader per emplenar el formulari. Descarregar  Acrobat Reader.

 

 1. Les inscripcions estan obertes de l’1 de novembre fins al 15 d’abril de 2020 (ambdues dates incloses).

 2. Degut a la temàtica del mercat només s’acceptarà material relacionat amb el món de la fotografia.

 3. La quota de participació mínima és de 50 € que inclou dinar 2 persones. 

 4. Les inscripcions es poden fer per transferència bancària on s’ha d’indicar el nom i cognoms del participant. Si voleu triar aquesta opció poseu-vos en contacte amb nosaltres. També es pot fer a través de PAYPAL des de
   

 5. Només es prendran en compte les inscripcions completes. L’expositor rebrà un correu electrònic per part de l’organització confirmant la seva participació.

 6. Un cop finalitzada la data límit tota inscripció que no estigui al corrent de pagament quedarà anul·lada.

 7. Un cop feta la inscripció no es permetrà modificar a un número inferior de taules sol·licitades. El canvi a un número major de taules serà possible en funció de la disponibilitat d’espai que es resoldrà un cop finalitzades les inscripcions.

 8. L’anul·lació a la participació només es pot fer dins del període d’inscripció. L’expositor tindrà dret al reembossament de la quota menys les comissions generades pel banc.

 9. Els organitzadors podran suspendre el mercat per raons imprevistes i en aquest cas, el pagament serà reembossat a l’expositor sense cap altre indemnització.

 10. Degut al número limitat de places tots els expositors que compleixin amb els requisits seran inscrits per ordre de recepció de la sol·licitud de participació. En cas de ser superat l’espai disponible es tindrà en compte l’ordre d’inscripció i s’avisarà a l’expositor de la impossibilitat de participació al mercat i es reembossarà l’import d’inscripció. L’emplaçament de cada expositor es farà per sorteig.

 11. Els expositors que es presentin sense inscripció prèvia, i si existeix espai disponible, seran col·locades després de la instal·lació prevista. Hauran d’omplir el butlletí d’inscripció i fer el pagament pertinent abans de l’obertura del mercat.

 12. L’obertura de les portes als expositors es farà a les 8h del matí. Rebran un sobre amb el seu número de taula i dues acreditacions.

 13. El mercat estarà obert al públic de les 10h a les 20h del vespre. L’expositor disposarà de pàrquing molt a prop de l’esdeveniment.

 14. Els expositors es comprometen a respectar l’ordre públic, les normes de seguretat i les instruccions facilitades pels organitzadors. Es declaren conformes a les normes i textos reglamentaris que regeixen aquest tipus d’esdeveniments.

 15. Els objectes exposats son propietat dels expositors i no impliquen la responsabilitat dels organitzadors en cas de robatoris, pèrdues o accidents que puguin intervenir abans, durant o desprès de la fira.

 16. Les transaccions es fan amistosament i no es demanarà, en cap cas, a l’organització resoldre cap conflicte sigui del caire que sigui.

 17. L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol imprevist derivat d’aquestes bases. La participació al mercat implica l’acceptació de les mateixes.

 18. Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a besaluxphoto@gmail.com o per telèfon al número: +34 660021402 i per rebre atenció en francès al número +33 609244104

 

Les dades de caràcter personal seran recollides d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de persones físiques en el que respecte al tractament de dades personals i la lliure circulació de les mateixes.

Posem en el vostre coneixement que les dades es troben emmagatzemades en un fitxer propietat de l’Associació Besalux. D’acord amb la anterior llei, té dret a exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició, i portabilitat de manera totalment gratuïta mitjançant l’adreça electrònica besaluxphoto@gmail.com

Informacions

generals

Expositors

Formulari

inscripció

Expositors

Pagament

Expositors

Contacte

bottom of page